Om os

Hvem er vi?

Farve X-perten er først og fremmest en uafhængig farvehandel. Det betyder at vi ikke er bundet af et fast sortiment eller bestemte leverandører. Vi kan derfor bestille de bedste produkter hjem til dig. Vi har mange special malinger på hylderne, der kan hjælpe jer med selv de mest besværlige projekter. Er i nysgerrige på vores produkter så klik ind i fanen ovenfor.

Vi åbnede den første butik i Svendborg i 1998. Herefter er der kommet flere afdelinger til, vi åbnede Farve X-perten i Odense på Skibhusvej, som nu er solgt fra, den er derfor ikke længere en del af vores kæde. Men i stedet har vi Farve X-perten i Odense på Klokkestøbervej 12 og i Ringe på Gørtlervej 4.

Vores Butik i Odense på Klokkestøbervej er vores grossist center, der udelukkende forhandler maling, filt/væv og udlejer maskiner. 

Men efter 20 år i malerbranchen mente ledelsen, at det var tid til udvidelse. 

Derfor er Ringe og Svendborg nu ikke kun forhandlere af maling, men næsten alt du/i skal bruge til jeres husrenovering. I finder alt fra Spartel, filt, maling, tapeter, gulve, gardiner til håndklæder, sengebetræk, viskestykker o.s.v.

Nedenfor er et portræt af alle vores medarbejdere. 

Personalet

Personalet i Odense

Jakob Nimand Hansen

Speciale område: Maling

Jakob arbejder utrætteligt for at holde styr på, at alle vores forskellige produkter er oprettet rigtigt i systemet. Han har arbejdet i Farve X-perten i 20 år i alt med små pauser. Han startede i Farve X-perten Svendborg, derefter flyttede han til Kbh. med sin kone, hvor han startede en ny Farve X-perten. Da de besluttede sig for at flytte tilbage igen, lukkede han den i Kbh. Derefter arbejdede han 5 år hos Beckmann og havde 1 år som kørende sælger for Schuller.  Nu er han tilbage i vores butik i Odense.

Jakob

Mads Helweg-Mikkelsen Larsen

Speciale område: Maling

Mads har arbejdet i Sigma, inden han fik job i Farve X-perten. Han har derfor stor kendskab til vores maling og kan næsten alle vare og varenr. udenad, da Sigma er vores hovedleverandør. Mads har et stort overblik og går meget op i at produkterne står overskueligt i butikken.

Mads har arbejdet for Sigma og Farve X-perten i 22 år.

Keith Keller

Personalet i Ringe

Karina Fanø Løgstrup Bech

Butiksbestyrer

Speciale områder: maling og gardiner

Karina er uddannet maler og butiksassistent, men efter flere års arbejde i felten, søgte hun ind hos os. Her har hun været de sidste 5 år, hvor hun har styret butikken i Ringe med hård hånd. Vi sætter stor pris på Karina’s overblik og ordenssans.
Ønsker i opmåling af gardiner, er det Karina i vil få besøg af, samt få tilsendt tilbud fra. Det er også Karina der står for at yde rådgivning ifm. Maling.

Karina

Jimmi Nordstrand Svensson

Speciale område: Markise og gulv X-pert.

Jimmi har været ansat hos os i 3 år. Han sørger for gulvafdelingen i Ringe er opdateret og at vi hele tiden får nye tæpper/vinyler i vores udvalg. Inden da var han ansat hos TC gulve i 3 år + 10 år hos Biva og nogle år hos MyHome.

Ønsker i at få målt op til nyt gulv eller ny markise, er det Jimmi i vil få besøg af. Han står derfor også for beregning af tilbud og yder dertilhørende rådgivning.

Jimmi

Personalet i Svendborg

Heidi Bech Futte Andersen (Futte)

Butiksbestyrer

Futte er uddannet farve handler og har arbejdet i Farve X-perten i 19 år. Hendes ansvarsområder er at bestyre butikken, samt yde rådgivning indenfor maling.

Ønsker i at få en konsulent ud og kigge på jeres malerprojekt er det Futte i vil få besøg af.

 

Futte

Dorthe Ammitzbøll Melgaard Sørensen

Speciale område: Maling og gardiner.

Dorthe er uddannet farvehandler og har arbejdet hos Farve X-perten i 12 år. De seneste 2 år, har vi i Svendborg og Ringe udvidet sortimentet med gardiner og gulve. Dorthe hoppede ivrigt med på vognen og overtog hurtigt ansvaret for gardinerne.

Det er derfor naturligvis Dorthe i får besøg af ved opmåling af gardiner.

Sebastian Sandgaard 

Speciale område: Gulv X-pert

Sebastian har været gulvmand lige siden han var 13 år, hvor han arbejdede i sin onkels gulvfirma. Siden da har han været ansat i Garant og nu er han hos Farve X-perten på 3. år.

Det er Sebastian i får besøg af til opmålinger af jeres gulve og markiser. 

Sebastian (2)

Marianne Strømkjær Hofmann

Speciale område: Kontor og administration

Marianne er uddannet indenfor kontor og økonomi med en snert af markedsføring. Men når hun ikke er på kontoret, hjælper hun til i de forskellige afdelinger hovedsageligt med maling.

 

 

mig 1

Bossy

Kim Sander Hofmann

Direktør

Fokusområder: Industri og erhverv.

Kim er uddannet styrmand og skibsfører. Da han blev færdig med at sejle havene rundt, fik han job hos Hempel. Hempel er et kæmpe internationalt firma der udvikler og fremstiller maling til marine, containere, industri og yacht. Her arbejdede Kim i 10 år, hvorefter han følte at nu var tiden inde til at udfordre sig selv lidt mere.

Han åbnede derfor Farve X-perten i 1998 på Ørbækvej i Svendborg. Siden da er der kommet flere afdelinger til plus sortimentet er udvidet med gulve og gardiner. Det er også gået glimrende, derfor er Farve X-perten i Svendborg, nu også blevet en del af Botex kæden pr. 01.02.2021. 

Kim2