Vi kan hjælpe dig med alt i solafskærmning; dine Velux vinduer, total mørklægning til dit soveværelse eller de alm. hyggelige klassiske gardiner i stof. Det eneste du skal gøre er at ringe eller kigge forbi vores butikker i Svendborg eller Ringe, der står professionelle ansatte klar til at hjælpe dig med netop dine ønsker.

Da vi går meget op i kvalitet, har vi valgt Botex Highline, Faber og Velux, som vores leverandør af persienner, rulle, plisse, duette, mørklægning og lamelgardiner. I kan se Botex ustilling i Svendborg og Fabers udstillinger i Ringe og Svendborgs butikker. Er i ejer af et Velux vindue? Er det selvfølgelig smart at vælge et velux gardin, da målene passer perfekt sammen. Disse fås ligesom Faber i både mørklægning, plisse, duette, persienne, rullegardin. Men du kan også få insektnet og skrædersyet gardin til dine ovenlysvinduer.

Derudover findes der også de klassiske gardiner der trækkes for vinduet, disse bestiller vi hos Botex Highline, Pagunette eller Gartex.

Det betyder at vi ikke har færdige gardiner i butikken, det er en bestillingsvare. Derfor tilbyder vi gratis opmåling på HELE Fyn, vi tager de ønskede prøver og farver med og andet relateret, for at give nogle valgmuligheder.

Når vi har målt op og i har valgt stof, produkt og farve. Da bestiller vi jeres ordre hos Botex, Faber, Velux, Stila, Gartex, Pagunette eller Luxaflex.

Er du i tvivl om, hvilken solafskærmning du er interesseret i, så læs videre nedenfor.

Er du interesseret i en opmåling klik her

Rullegardinmiljø1

Rullegardiner

Et klassisk produkt hos Faber

Går du efter et moderne udtryk i hjemmet, så vælg rullegardiner. Fabers kollektion indeholder mange enestående danske designs både enkelte farver og med moderigtige strukturer. I kan vælge gardin stoffet i mange spændende og udtryksfulde farver og mønstre.

Kig ind i Ringe eller Svendborg og bliv inspireret af vores udstilling, vælg en favorit og bestil dit rullegardin idag.

Rullegardin til mørklægning

Har du svært ved at sove, når lyset trænger ind? Eller ønsker du at se film uden solstrejf på skærmen? Så kig ind i vores butikker i Ringe og Svendborg og se de moderne mørklægningsgardiner med mørklægningseffekt. Du kan både få dine mørklægningsgardiner i mørke og lyse farver, med eller uden mønstre, lige så det passer ind i jeres hjem.

Eller er du i den modsatte boldgade og ønsker stadig at lade lyset trænge igennem, men skærme for indkig og stadig kunne følge med i hvad der foregår uden for? Så har vi også forskellige transparente eller semi-transparente stoffer, der hjælper jer til at bibeholde privatlivet.

Ligegyldig om du er til sprælske farver og våvede mønstre eller til et simpelt ensfarvet gardin, så skal vi nok hjælpe dig med at finde det gardin der passer til din stil.

Rullegardiner  med eksklusiv frontprofil

Rullegardiner fra Faber er lig med høj kvalitet og flotte farver. Udover et flot gardin og god stofkvalitet, kan du bestille en eksklusiv frontprofil, der skjuler gardinet, der er rullet op. Dette giver et fint og ensartet udtryk, fra væg til gardin, hvorimod man kan mene, at det ser lidt rodet ud uden en frontprofil.

I kan også tilkøbe en motor, uden at bekymre jer om støjgener. Motoren fra Faber fås med optimal bremseevne, der efterlader gardiner i den position I ønsker og med en speciel støjsvag betjening.

Vi kan også tilpasse gardinet med dekorationsbånd eller et fint nedtræk, kig ind i Ringe eller Svendborg for at se udvalget.

Rullegardiner til børneværelset

Børneværelset skal være fyldt med glæde, dette er derfor Fabers inspirationskilde til børne kollektionen. I kan selv være med til at fylde Jeres børneværelse med stemning og energi ved at mixe farver og mønstre baseret på barnets alder.

Tag et kig på udvalget i vores butik og lad eventuelt ungerne være med til at vælge, hvilket udtryk de foretrækker.

Multishade

En enkel løsning der dækker fler behov

Multishade er et eksklusivt gardin der kan mange ting og passer ind i de fleste rum. Multishade skaber ro og harmoni med et stilfuldt udtryk.

Trækker du gardinet helt op, er der fuldt udsyn med meget lys. Ønsker i at bryde lyset trækker i gardinet helt ned.

Med en smart betjening er der mulighed for at tilpasse mængden af sollys.

Tekniske detaljer

Teknikken er enkel. Multishade er 2 lag tekstiler med transparente striber. Når man forskyder de 2 lag tekstiler, bliver der mørkt. Hvorimod hvis man samler de transparente lag, kommer lyset ind.

Faber Multishade med eksklusiv profiler samt kassetter

Faber Multishade kan monteres på monteringsprofil, dette får gardinet til at se mere enkelt ud.

I kan med fordel bestille gardinet med frontprofil eller kasette, da det giver en ro i vinduet, at kasetten kan indeholde hele gardinet, hvis det er rullet helt op plus I beskytter Jeres gardin mod støv og skidt.

Derudover kan I afslutte multishaden med en underliste i samme farve som frontprofilen eller kasetten, dette giver også lidt en udsmykningseffekt til gardinet. Underlisten kan både købes som en lukket eller standard underliste, kig ind i Svendborg eller Ringe for at se et eksempel på dette.

Forskellige stribe bredder

Er I ikke til brede striber? Betyder det ikke noget. I kan få bredden i forskellige str. Og kan derfor anvendes i vinduer med forskellige størrelser.

Multishade
Plissegardin

Plissegardin

– En let løsning

Er I både til det praktiske og smarte, så er plisse gardiner en god kombination, der passer ind i alle moderne hjem.

I kan få plissegardiner i mange smarte farver; sort, grå, brun, nougat, chokolade, men i kan også få det i friske farver som jadegrøn og syrlig gul. Se vores store udvalg i Ringe eller Svendborg.

Plissegardin med papireffekt

Plissegardiner med papireffekt ser fint og skrøbeligt ud med sit transparente look, det er lavet af 100 % polyester, hvilket gør at det ikke er skrøbeligt, men derimod meget slidstærkt.

Flotte plissegardin til specialvinduer

Nogle specielle vinduer kan skabe mange udfordringer, når man ønsker sig nye gardiner. Plissegardiner kan heldigvis bruges til de fleste vinduer selv de skrå, små, buede og flere.

Vi har mange forskellige modeller der kan tilpasses Jeres vindue.

Smarte og enkelte løsninger

For mange mennesker kan det se meget sjusket ud med betjeningssnore i vindueskarmen; det er der heldigvis råd for, I kan vælge SmartCord betjeningssnor, som altid har samme længde uanset om gardinet er trukket op eller ned. Det fungere ved hjælp af et pumpesystem.

Er I generelt træt af betjeningssnore, som hænger i vejen; Så findes der også gardiner, der betjenes ved at man trækker i grebet, som sidder på listen og så kan gardinet trækkes ned til det ønskede sted på vinduet.

Vi kan også lave mange andre smarte løsninger mix and match; Har I behov for et gardin med 2 i én, kan vi også klare det. Dette kan sammensættes efter Jeres behov og ønske, det kunne f.eks. være mørklægning med transparent stof, insektnet med transparent stof eller man kan designe et gardin med mulighed for delvis mørklægning.

Duette – Det miljørigtige gardin

Ønsker du en løsning der både giver dig besparelser på varmeregning og nedsætter CO2 forbrug, samt forbedrer indeklimaet, så skal du vælge en Duette.

Dette gardin kan fås i de klassiske farver men også de mere iøjnefaldende farver. Gardinet passer til næsten alle vinduestyper, høje, brede, spidse og skæve vinkler.

Duette er det energirigtige valg, kig ind i vores butikker i Ringe og Svendborg, for at se udstillingen og de forskellige farver den kan fås i.

Hvad er Duette gardiner?

I de fleste hjem er vinduerne den største årsag til varmetab. Duette holder effektivt på varmen, fordi den er sat sammen af to lag, med en isolerende luftlomme imellem. Ydersiden af gardinet afviser kulde og indersiden af gardinet holder på varmen.

Udover at holde på varmen beskytter den også mod træk. Der er udført flere test af laboratoriet Fraunhofer IBP i Tyskland, som viser at duette reducere varmetabet fra Jeres vinduer med helt op til 46 %, dette giver en god besparelse på varmeregningen der kan mærkes. Og modsat om sommeren skærmer gardinet af for sol og varme, så rummene kan forblive kølige. 78 % af solvarmen bliver holdt ude i sommermånederne, så Jeres hjem er dejlig behageligt at træde ind i. Derfor er Duette et godt valg.

Gardinet er altså rart at have året rundt. Det sikrer en jævn temperatur, så radiatorer ikke svinger i temperaturer og dermed skaber fugt i hjemmet.

Skræddersyet Duette gardin 

Duette er et gardin med mange muligheder, uanset vinduets placering og form. Vi vil hjælpe Jer med at finde det gardin der passer til Jeres smag og Jeres behov.

For mange mennesker kan det se meget sjusket ud med betjeningssnore i vindueskarmen; det er der heldigvis råd for, I kan vælge SmartCord betjeningssnor, som altid har samme længde uanset om gardinet er trukket op eller ned. Det fungere ved hjælp af et pumpesystem.

Er I generelt træt af betjeningssnore, som hænger i vejen; Så findes der også gardiner BB24, der betjenes ved at man trækker i grebet, som sidder på listen og så kan gardinet trækkes ned til det ønskede sted på vinduet.

Vi kan også lave mange andre smarte løsninger mix and match; Har I behov for et gardin med 2 i én, kan vi også klare det. Dette kan sammensættes efter Jeres behov og ønske, det kunne f.eks, være mørklægning med transparent stof, insektnet med transparent stof eller man kan designe et gardin med muliged for delvis mørklægning.

Bestil Duette gardiner hos os

Få hjælp fra Jeres lokale Farve X-pert, hvor vi sammen finder den optimale gardinløsning til  Jeres behov som passer til din stil og dine ønskede funktioner. Se vores udvalg i Ringe og Svendborg.

Duette
Lamel

Lamelgardiner

Passende til de store vinduer

Lamelgardiner er en moderne løsning til de store vinduer i hhv. Stuer, kontorer og butikslokaler. Lameller kan selvfølgelig også tilpasses de mindre vinduer. Uanset størrelsen er lamelgardiner fleksible og lette at styre lysindfald med.

Sortimentet er stort og farverne er mange, du kan vælge fra; nøddebrune, koksgrå og lyse farver, derudover kan lamellerne fås i forskellige bredder.

Lamelgardin med det rette udtryk

Lamelgardiner er meget populære, man kan derfor i dag finde mange forskellige designs og endnu vigtigere er det blevet lettere at finde lige netop det design I ønsker.

Blot ved at dreje lamellerne skifter du lysindfald, det er simpelt og giver et stilrent udtryk uanset om de er ”lukket af” eller ”åbnet op.”

Udover at vælge farve på gardin stoffet, kan man også designe sit gardin ved at vælge metalkæder som bundkæde og betjening, dette giver et finere eksklusivt look.

Luksuriøse lamelgardiner

Lamellerne vi bestiller gennem Faber er i høj kvalitet, det mærkes b.la. i den nemme styring af gardinet, den lydsvage betjening og de fine farver. Søger du et maskulint udtryk, skal du gå med en koksgrå. Er du mere til det naturlige look og ønsker et gardin der matcher kan du gå med den flotte nøddebrune farve.

Vælg dit lamelgardin hos Farve X-perten og få unikke løsninger på solafskærmning, hvor du kan justere lysindfaldet netop som du vil have det.

Lamelgardin i flere størrelser

Alle gardiner vi bestiller hjem til Jer bliver leveret og skræddersyet på mål. Vælg mellem lameller i bredderne 63 mm., 89 mm., 127 mm. eller 250 mm. alt efter, hvilken stil der passer bedst til Jeres behov.

Kig ind i vores butik i Ringe eller Svendborg for inspiration. Søger du et gardin i specifikke farvetoner, kan vi nemt rådgive dig til det rette valg.

Kontakt os i dag og kom godt i gang med at vælge og montere dit nye lamelgardin. Vi hjælper dig godt på vej.

Mørklægningsgardiner

Effektiv mørklægning!

Nogle mennesker har brug for at isolere rummet fra lys i løbet af dagen. Så er du tit ramt af migræne? Eller arbejder du nat og har brug for at sove i løbet af dagen? Eller har du andre grunde til at mørklægge dit rum?

Så kig på vores mørklægningsgardiner, det behøves ikke blive mørkt og tungt for at lukke lyset ude. Du kan få mørklægning i mange forskellige farver og mønstre, i nogle af tekstilerne kan mørklægning vælges til og fra. I andre tilfælde er mørklægning integreret i gardin stoffet. Ønsker du en 100 % mørklægning, skal du montere gardinet med sidelister.


Se vores sortiment af mørklægningsgardiner og vælg mange moderigtige farver og mønstre. Find dit favorit gardin til mørklægning i Ringe eller Svendborg og bestil det hjem fra din Farve X-pert.

Mørklægningsgardiner med kassette

Ønsker du et rullegardin med mørklægningseffekt? Så kan du vælge at få rullegardinet monteret i en kasette med sidelister, dette minimere muligheden for at der slipper lys ind. Det er ikke kun gardinstoffet der fås i flere farver, du kan også vælge din kasette i en anden farve end hvid. Så den enten falder i med gardinet eller væggen.

Tilpasset mørklægningsgardin

Vi hjælper dig gerne med at tilpasse gardinet til dine behov. Du kan både få rulle-, lamel-, plisse- og duette gardiner med mørklægningseffekt.

Er du til den maskuline eller diskrette stil med eller uden mønstre? Uanset hvilken stil du har, så skal vi nok finde et gardin der passer til din/Jeres indretning.

Ring/skriv til Ringe +45 62 63 30 14 ringe@farvexperten.dk eller +45 62 22 44 90 svendborg@farvexperten.dk

Vi måler gratis op på HELE Fyn og giver et uforpligtende tilbud.

mørklægningfaber
persienner

Persienner

Persienner der passer

Med persienner får I en effektiv solafskærmning kombineret med et enkelt design. De giver en særlig udstråling i rummet og har været populære i flere årtier.
Vi bestiller dem hjem fra Faber som er kendt for deres høje kvalitet, de har produceret skræddersyede persienner de sidste 30 år. og har med tiden udviklet detaljerne, for at gøre gardinet mere eksklusivt og lækkert.

Bestil Jeres persienne hos os og nyd, hvordan det kan ændre rummets stemning uden at I behøves at investere i nye møbler.

Persienner med mange muligheder

Med persienner findes der mange muligheder. Vi kan få skræddersyet lammelerne, så de passer i specielle vinduestyper. Du kan få lamellerne i forskellige farver, glans og bredder 25 mm, 35 mm og 50 mm. Samt med forskellige stigebånd.

Kontakt din Farve X-pert i Ringe eller Svendborg for mere information, inspiration eller en gratis uforpligtende opmåling.

Persienner i topkvalitet – også til skrå vinduer

Kvaliteten er helt i top. Det kan I især mærke når i justere drejestangen til Jeres nye persienner, den roterer let og fleksibelt.

Lameller i metal er også første klasse kvalitet. Er I til persienner? Så kontakt os endelig og få et godt tilbud.

Persienne – den klassiske stil

Persienner kan gøre en kæmpe forskel, især når du får tilpasset dem lige efter din smag med farve, bredde og stigebånd. Glæd dig til en masse komplimenter fra dine gæster og følelsen af at dit rum nu ser mere komplet ud.

Kontakt os i Ringe og Svendborg og få en persienne der lever op til Jeres forventninger.

Det traditionelle stofgardin

De klassiske stofgardiner er kommet stærkt tillbage efter flere år i kulden, de er med til at skabe stemning og give hvert rum personlighed. 

For en luksus tilværelse kan man vælge at have lag-på-lag gardiner, ligesom på hoteller har man et tyndt , lyst og let gardin, som stadig lader lyset komme ind i rummet og så et lidt mørkere tungere gardin uden på, der skærmer af for sol og varme.

Stofgardiner kan flere ting, det er både fint, men giver også et godt bidrag til akustikken i hjemmet. Specielt i disse moderne tider, hvor mange gulve, vægge og lofter er glatte og hårde.

Bor man i et hus, hvor der er lavt til loftet. Kan man med fordel vælge gulv til loft gardiner, som giver rummet et større udtryk.

Kom ind i vores butikker i Svendborg og Ringe, for at se stofprøver eller book en tid hos gardinbussen, så tager vi gerne prøver med ud og måler op gratis på HELE Fyn.

Stofgardin
Foldegardin1

Foldegardiner

Foldegardiner også kendt som liftgardiner, skaber et hyggeligt og elegant udtryk i hjemmet. Det giver en rolig stemning i rummet med de bløde folder. Foldegardiner er perfekte, hvis I er til det dekorative udtryk i hjemmet. De er meget populære, fordi de bidrager med en let og luftig atmosfære og det er let at udtrykke sin personlige stil med disse.

Foldegardinerne syes efter præcise mål på Jeres vinduer, de kan både understrege de enkelte linjer i hjemmet eller skabe nogle spændende kontraster. Udover farver og mønstre kan du vælge mellem 4 forskellige stoffer; transparent, semi transparent, tæt og mørklægning.

Betjening af foldegardiner Som betjenings anordning til foldegardiner kan I vælge mellem Snoretræk, sidetræk eller motor. Sidetræk fås både med snor eller kæde, eller den mere eksklusive endeløse kuglekæde

Kvalitet Hos Botex får man altid den bedste kvalitet, det er stærke materialer der bliver brugt og et proffesionelt håndværk giver foldegardinerne en solid holdbarhed, lang levetid og gardinet falmer heller ikke så hurtigt som andre brands.

Vedligeholdelse Foldegardiner skal helst jævnligt støves af med en støvkost, ellers skal de afmonteres og luftes ude i den friske luft. Trænger de til endnu mere end det kan du sende dem til en god rensning. Ved disse meget simple rengøringstip, forlænger du dit gardins levetid.