"Det rette forarbejde giver det bedste resultat"

Produkter

Se alle vores produkter her

MALING

Vi sælger kvalitetsmaling til mange forskellige projekter.

Vores hovedleverandør er Sigma Coatings. Men da vi er en uafhægig kæde, er vi ikke bundet af et bestemt sortiment, derfor bestiller vi de produkter hjem, som I har brug for.

I finder den højeste kvalitet af emaljemaling, både Torno Aqua Satin der kan bruges indvendig og udvendig og som gulvmaling og Contour PU, som er en hård ridsefast emalje, der flyder flot sammen. Men vi har også Facade maling i bedste kvalitet. Siloxan Topcoat er lavet på en base af silikone-harpiks emulsion. 

Derudover sælger vi også bådmaling og autolak.

Vi har fokus på Hempels speciel produkter til skibe. Søger du en speciel maling, så kan du med fordel kontakte os i Svendborg eller i Odense.

Derudover toner vi selv industri maling, så du kan få maling i alle farver til dine maskiner og containere. Det kan laves i forskellig glans i 1-komponent og 2-komponent maling fra Selemix.

Til din bil forhandler vi MaxMeyer og Motip produkter, vi kan selv tone original farver og andre farver i spande til dig, så du kan sprøjtemale din bil. Ønsker du malingen til din bil på spray, forhandler vi Motip. Vores største sortiment befinder sig i Svendborg, men vi bestiller gerne hjem, hvis i ønsker et produkt, vi ikke har på hylden.

Se al vores maling her

GULVE

Vi har et stort udvalg af gulve og mange leverandøre, så der er god sandsynlighed for at vi kan tilbyde lige netop det gulv i ønsker.
Kom ind i vores butikker i Ringe og Svendborg og se vores forskellige typer gulv: vinyl, linoleum, trægulve, tæpper og mange andre.
Vi forhandler gulve fra : Kährs, Timberman, Berry Allock, Scandinova, Ege, Danfloor, Migadan o.s.v.
Vi kommer hellere end gerne ud og måler op, giver et godt tilbud og ønsker i at få gulvet monteret kan vi også være behjælpelige med det.
Se vores udvalg af gulve her.

Solafskærmning

Vi tilbyder mange forskellige gardiner og markiser. Leverandørerne er b.la. Botex highline, Faber, Stila og Luxaflex. De er af forskellige kvaliteter og prisklasser, så uanset hvad du ønsker, er der mulighed for et godt match.

Vores leverandør i markiser er Acrimo. Det er et stærkt og velkendt brand, så i er sikre på en god kvalitet, når i køber hos os.

Vi sælger ikke gardiner og markiser løst i butikken, men kommer ud og måler op. Så solafskærmningen i vælger bliver skræddersyet til jeres vindue.

Se vores gardiner og markiser her.

Tapet og filt

Vi sikrer dig et bredt og omfattende udvalg, som også byder på høj kvalitet. Det gælder både i forhold til tapet, fototapet, fotostat, miljøvæv, profideco, rutex, savsmuldstapet samt filt og væv. 

Vi har et stort udvalg af både grundet og ugrundet filt i forskellige størrelser (for eksempel 80 g. og 130 g.). Endvidere tilbyder vi ugrundet såvel som grundet glasvæv (160 g.) samt savsmuldstapet. Eftersom vi også sælger disse produkter til professionelle malermestre, kan du trygt stole på, at vi kun tilbyder den bedste kvalitet på markedet.

Læs mere om vores filt, væv og tapeter her.

Udlejning

Hos Farve X-perten ved vi, hvor dyrt det kan være at hyre en fagmand til at slibe gulvet i stuen eller sende det store tæppe til rens. Mange ting kan faktisk gøres nemt og hurtigt selv derhjemme, uden man behøver den store faglige viden eller erfaring. 

Dog kræver mange større projekter i hjemmet bestemte maskiner eller værktøjer, som de færreste har liggende i værktøjskassen eller skuret. Så hvorfor betale dyre domme for maskiner eller fagmænd, når du kan leje maskiner og værktøjer hos Farve X-perten?

For mere info om vores udlejning læs her.