Opmåling

Skal i have målt op til gardiner/markiser eller gulve, så hjælper vi gerne. Giv et kald eller besøg os i butikkerne og så kan vi lave en aftale.

  • Vi kører gratis ud på HELE Fyn.
  • Vi måler op og sender tilbuddet på mail gratis og uforpligtende.

Opmåling af gardiner

Når det kommer til opmåling til gardiner, er det af allerstørste vigtighed at få taget de korrekte mål. En uhensigtsmæssig opmåling til gardiner kan nemlig resultere i gardiner, der enten er for store eller for små til vinduet, hvilket kan ødelægge hele udtrykket i rummet. Derfor bør man aldrig gå på kompromis med opmålingen til gardiner. Det er den absolutte grundpille for at sikre et smukt og velovervejet resultat.

Ved opmåling til gardiner er der flere forskellige faktorer, man skal tage højde for. Først og fremmest skal man selvfølgelig have vinduets nøjagtige mål – bredde og højde. Men man bør også være opmærksom på, om vinduet har skrå eller rette vinkler, skæve karme eller andre uregelmæssigheder, der kan påvirke opmålingen til gardinerne. Ofte er det en god idé at tage målingerne flere gange for at være helt sikker.

Udover vinduets mål er der også andre vigtige overvejelser at gøre sig ved opmåling til gardiner. Overvejer man f.eks. gardiner, der kan trækkes for, skal man sørge for, at der er plads nok til gardinerne, når de er trukket helt til siden. Og ønsker man en slå-om-effekt, hvor gardinen delvist dækker sidevæggen, skal dette naturligvis også medregnes i opmålingen.

Præcis opmåling gør gardinerne bedre

Med de rette mål fra opmålingen kan man således sikre, at gardinerne får den helt perfekte pasform. Men der er også andre aspekter af opmålingen til gardiner, som kan være afgørende for det endelige resultat. For eksempel spiller monteringshøjden en stor rolle.

Ved opmåling til gardiner er det vigtigt at beslutte, hvor højt over vinduet man ønsker at montere gardinbeslaget eller gardinstangen. Jo højere gardinet monteres, jo større vil rummet fremstå. Omvendt kan gardiner, der er monteret meget lavt, få rummet til at virke lidt mindre. Derfor bør man ved opmålingen til gardiner også tage højde for, hvilken rumfornemmelse man ønsker at opnå.

En anden vigtig overvejelse ved opmåling til gardiner er gardinets ophængningshøjde. Forskellige gardintyper som f.eks. pencil pleat, pudegardiner eller flade gardiner har varierende krav til ekstra længde, der skal medregnes. Ophængningshøjden er den ekstra længde på gardiner i forhold til vindueshøjden, som sikrer, at gardinet ikke hænger for stramt, men falder smukt. Denne ekstra længde er afgørende for at opnå det ønskede udseende og den rette funktionalitet for de valgte gardiner.

Afdeling
Svendborg
Ole Rømers Vej 61
5700 Svendborg
CVR: 28 29 52 27
Find vej
Åbningstider
Mandag - Fredag
7.00 - 17.30
Lørdag
9.00 - 13.00

svendborg@farvexperten.dk
Ring +45 62224490
Afdeling
Ringe
Gørtlervej 4
5750 Ringe
CVR: 28 29 52 27
Find vej
Åbningstider
Mandag
7.00 - 17.30
Tirsdag - Fredag
9.00 - 17.30
Lørdag
9.00 - 13.00

ringe@farvexperten.dk
Ring +45 62633014

Find den rette type gardiner

Uanset hvilken type gardiner og hvilket look man ønsker, er en præcis opmåling til gardiner altafgørende for et lækkert slutresultat. Det kan derfor virkelig betale sig at bruge tid og kræfter på at få opmålingen helt rigtig. Også selvom det kan synes som en besværlig proces.

Mange vælger at få professionel hjælp til opmålingen til gardiner for at være helt sikre på, at alt er som det skal være. Det er en fornuftig investering, der ofte kan betale sig selv ind i form af perfekte gardiner uden irritationsmomenter som f.eks. at de sidder skævt eller har den forkerte længde.

Hos Farve X-perten tilbyder vi professionel opmåling til gardiner. Vores eksperter kører ud over hele Fyn og foretager en grundig opmåling af dine vinduer. Vi bruger avanceret laserudstyr, når rummet og vinduet tillader det, og ellers benytter vi os af pålidelige målebånd. Alle mål bliver nøje registreret på stedet og senere indtastet i vores computersystem, når vi er tilbage på kontoret. Dette sikrer, at bestillingen og prisen matcher præcist. Selvom der altid kan være en minimal risiko for målefejl, minimeres denne betydeligt ved at bruge professionel assistance. Efter opmålingen modtager du et uforpligtende tilbud på mail baseret på de målene. Dette giver dig en tryg og sikker måde at bestille dine nye gardiner på.

Skal du have hjælp til at opmåle gardiner?

Vil du gerne høre mere om opmåling til gardiner eller booke en tid til en gratis opmålingskørsel? Så tøv ikke med at kontakte Farve X-perten. De hjælper dig gerne fra start til slut med at få gardiner, der er syet som en sketch til dine vinduer.

Hos Farve X-perten har de åbne afdelinger i både Svendborg og Ringe, hvor man kan henvende sig. I Svendborg finder man adressen på Ole Rømers Vej 61, og åbningstiderne er mandag til fredag fra 7.00 til 17.30 og lørdag fra 9.00 til 13.00. Her er telefonnummeret 62224490.

I Ringe ligger butikken på Gørtlervej 4. Her holder man åbent mandag fra 7.00 til 17.30, tirsdag til fredag fra 9.00 til 17.30 samt lørdag fra 9.00 til 13.00. Telefonnummeret er 62633014.

Uanset hvilken afdeling det gælder, tager medarbejderne hos Farve X-perten med glæde en snak om opmåling til gardiner. De har mange års erfaring og kender alle knebene inden for måltagning og valg af de helt rette gardiner til boligen. Så tøv ikke med at ringe eller kigge forbi og hør mere om deres kompetente service inden for opmåling til gardiner. Med Farve X-perten som samarbejdspartner kan du trygt se frem til smukke og veludførte gardiner i dit hjem.