Filt i høj kvalitet

Filt er et alsidigt materiale, der tilføjer varme og akustiske forbedringer til ethvert miljø. Hvor glasvæv er med struktur og mønster i, er glasfilt helt glat. Vores filtprodukter er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer den perfekte løsning til dine indretningsbehov. Vi samarbejder med førende producenter, der er dedikerede til at levere glasfiltkvaliteter i verdensklasse, der opfylder vores kunders høje standarder.

Skab din egen unikke filtvæg

Hos Farve X-perten har vi et stort sortiment af filtplader, der nemt kan installeres og tilpasses, hvilket giver dig frihed til at skabe designs, der afspejler din personlige stil og æstetik.

Hvad er forskellen på grundet og ugrundet filt?

Vi har både grundet og ugrundet filt i forskellige størrelser (for eksempel 80 g. og 130 g.). Forskellen mellem grundet og ugrundet filt ligger i deres overfladebehandling og anvendelsesmuligheder. Vores erfarne personale kan vejlede dig og hjælpe dig med at træffe det bedste valg baseret på dine behov og præferencer. Her er en forklaring på hver type:

Grundet filt

Grundet filt refererer til filt, der har fået en overfladebehandling med en primer eller grundmaling påført. Denne behandling gør filtets overflade glattere, men samtidig også mere stiv, hvilket gør, at denne type filt har lettere ved at knække, når der eksempelvis skal laves hjørner. Derfor kræver installationen af denne type filt ofte lidt erfaring.

Ugrundet filt

Ugrundet filt er filt, der ikke har fået nogen form for overfladebehandling eller maling. Det bevarer den naturlige tekstur og porøsitet, som filt er kendt for. Skal man male ugrundet filt, skal en behandling med grunder foretages inden, hvor en grundet filt (og væv) er klar til slutmalingen. Det kommer dog også an på tykkelsen af pladen, da pladen på 130 gram er tykkere end den på 80 og derfor kan være vanskeligere at manøvrere rundt.

Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige type filt?

Valget af filt og filtvægge kan godt være en svær beslutning. Vores erfarne personale står altid klar til at hjælpe dig igennem processen. Vi kan give dig råd og vejledning om farvevalg, mønstervalg og installationsteknikker, så du kan skabe det perfekte rum, der passer til dine behov og æstetiske visioner.

Leder du efter andre slags materialer til dit kommende projekt, forhandler vi også glasvæv og forskellig slags tapet. Du kan få det fulde overblik over vores forskellige produktkategorier her.

Kontakt os på telefon +45 62 63 30 14 eller e-mail ringe@farvexperten.dk. Vi hjælper hellere end gerne med at besvare eventuelle spørgsmål og finde en god løsning til dig.